dinsdag 29 mei 2007

Politie Veurne stelt 1 855 gestolen juwelen te kijk op internet

De Federale Gerechtelijke Politie van Veurne is op zoek naar de rechtmatige eigenaars van juwelen, televisietoestellen, kunstwerken en dure kledij. Al deze voorwerpen werden gestolen en zijn tijdens een grote actie eind maart 2007 teruggevonden.
Op woensdag 28 maart 2007 is bij een grootscheepse gerechtelijke operatie, gecoördineerd door het Federaal Parket een Roemeense dievenbende opgerold die vanuit Charleroi over het hele land toesloeg. Tijdens huiszoekingen heeft de Federale Gerechtelijke Politie van Veurne een aanzienlijke buit (juwelen, televisietoestellen, kunstwerken en dure kledij) teruggevonden. De Federale Gerechtelijke Politie van Veurne spoort nu de rechtmatige eigenaars van de teruggevonden voorwerpen op.
De foto's van deze voorwerpen staan op de website van de Federale Gerechtelijke Politie Veurne: http://users.skynet.be/fa892839/ Mocht u voorwerpen herkennen, kunt u ofwel ons contacteren voor een afspraak (089/569.211) of rechtstreeks contact opnemen met de federale politie Veurne (058/335.318). I.g.v. herkenning is het wenselijk u te voorzien van eventuele bijkomende gegevens: een foto waarop u de juwelen draagt, een aankoopfactuur, een aangifte met beschrijving voor de verzekering, …