donderdag 27 september 2007

In het kader van open bedrijvendag organiseert de politie Maasland op zondag 07 oktober 2007 haar eerste “open deur dag”. Iedereen die geïnteresseerd is in de werking van het politiekorps Maasland kan een bezoek brengen aan het commissariaat te Maaseik, Maastrichtersteenweg 21.

Er zullen demonstraties gehouden worden door onder andere de fiets- en de hondenbrigade. Diverse voertuigen met hun uitrusting zullen te bezichtigen zijn in een static-show. U kunt zien hoe een 'flits' uiteindelijk resulteert in het betalen van een boete. Er zijn preventiestanden inzake drugs en diefstallen. Fietsen worden gegraveerd : kom dus met de fiets!
Onze medewerkers zullen u graag een woordje uitleg geven indien u vragen heeft. Ook indien u geïnteresseerd bent in werken bij de politie, is er een stand om u alle informatie te verstrekken.
De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er kan iets gedronken worden, er kan iets gegeten worden. De opbrengsten van deze dag zullen ter beschikking gesteld worden van sociale organisaties binnen onze omschrijving.

Kortom: bij ons komt u die dag niets te kort! U bent van harte welkom.
Voor meer informatie rond de Open Bedrijven Dag: zie http://www.openbedrijvendag.be en vraag naar de deelnemende bedrijven te Maaseik.

Voor zij die met de auto komen: er is een ruime mogelijkheid tot parkeren op de parking van de Aldi (zie kaart) welke ons deze ter beschikking heeft gesteld.